Poffertjes

Poffertjes (100 stuks) Bereidingstijd: 45 minuten Ingrediënten 125 g boekweitmeel 400 ml lactosevrije melk 125 g rijstmeel of tapoicameel 2 eieren (M) 2 tl bakpoeder (10 g) 2 el keukenstroop Snufje zout Olie Bereidingswijze 1. Mix alle ingrediënten (behalve de olie) in een beslagkom en mix met een mixer tot een egaal beslag. 2. Verhit…

Details

Rauwe andijvie stamp

Rauwe andijvie stamp (4 personen) Bereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten 1 kg aardapelen zout 400 g andijvie 200 g spekblokjes, ongekruid 200 g jong belegen kaas 4 augurken scheutje lactosevrije melk 2 el mayonnaise 25 g boter peper Bereidingswijze Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Doe ze in een grote pan en zet ze net onder water.…

Details

Tomatensoep

Tomatensoep (8 personen) Bereidingstijd: 20 minuten Ingrediënten 3 kg verse trostomaten Olijfolie 2 preien in ringetjes (alleen het groene deel) 1 rode peper in kleine stukjes Verse tijm Zout en peper Lactosevrije slagroom (pakje) Paar blaadjes basilicum Bereidingswijze 1. Snijd de kroontjes uit de tomaten en halveer ze. 2. Verhit de olie in een grote…

Details

Pasta salade met gerookte kip en rauwkost

Pasta salade met gerookte kip en rauwkost (2 personen) Bereidingstijd: 20 minuten Ingrediënten 100 gram ongekookte glutenvrije pasta Zout 100 gram gerookte kipfilet 1 rode paprika ½ komkommer 20 zwarte olijven Bakje cherrytomaatjes 100 gram geraspte wortelen 2 lente-uien (alleen het groene deel) Peper Eventueel olijfolie Bereidingswijze 1. Kook de pasta zoals op de verpakking…

Details