We krijgen erg veel vragen van zorgprofessionals die meer willen weten over de begeleiding van patiënten met het FODMAP dieet. Steeds meer zorgprofessionals zoals diëtisten, huisartsen, MDL verpleegkundigen en MDL artsen willen meer achtergrond informatie over het toepassen van het FODMAP dieet bij mensen met prikkelbaredarmsyndroom.

Op vrijdag 6 november 2015 hebben we het internationale FODMAP Around The World voor zorgprofessionals georganiseerd in de Markthal in Rotterdam. De opnames hiervan zijn te bestellen via deze link.

We  hebben ook een op de praktijk gericht avondprogramma samengesteld die we de afgelopen maanden hebben gegeven. Deze worden ook incompany gegeven, mail ons voor meer gegevens.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor zorgprofessionals om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe data; bovendien ontvang je nu twee handige infographics waarmee je cliënten heel eenvoudig kan uitleggen wat het verschil is tussen een allergie en overgevoeligheid én het verschil tussen glutenvrij en FODMAP arm!

autorespond
Voor zorgprofessionals
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.