Fody Foods ook in Nederland!

Als je actief bent op Instagram, Twitter of Facebook en je houdt de internationale FODMAP specialisten een beetje in de gaten, dan heb je vast het merk Fody Foods al eens langs zien komen. Ze maken producten die zich echt richten op mensen die het FODMAP arme dieet volgen.

Ze hebben superhandige snackzakjes met nootjes (trail mix), bouillon, voedzame repen, kruidenmengsels, pasta saus, salsa én een geweldige ketchup zonder ui en knoflook! Ook de BBQ saus is echt top van smaak en helemaal geschikt om te gebruiken tijdens de eliminatie fase van het dieet. Maar ook als je al weet welke groepen je beperkt kunt eten om je buik blij te houden is dit echt een uitkomst, je hoeft niet op het etiket te kijken om te weten dat het echt geschikt is voor je!

Tuulijk kan je alles zelf maken, daar hebben we ook veel recepten op deze site voor staan. Maar af en toe is het wel super handig om gewoon eens een pot te kunnen openen toch?

Ik had het geluk om in Barcelona de eigenaar van Fody Foods te leren kennen, Steven Singer. Het is geweldig om te zien wat een passie hij heeft voor de producten! Omdat we alleen handbage meehadden naar de beurs konden we niet alles meenemen, maar uiteraard wel getest! Echt heel erg fijne producten, ik kan niet anders zeggen.

Leuk nieuws – nu ook verzending naar Nederland!

Voorheen was het zo dat Fody Foods alleen in Canada en de USA te koop was. Maar…. het kan nu ook via de Europeese webshop naar Nederland verzonden worden! Het wordt binnen 2 dagen bij je thuis afgeleverd met DPD, echt zo fijn! Orders tot 25 kilo kosten 8,99 Pond om te verzenden (ongeveer 10 euro) dus als je een voorraadje aanlegd is dat best te doen. Tuurlijk willen ze ook graag dat het in de winkels komt te liggen in Nederland en België, maar dit is al een mooie eerste stap.

Wil je bestellen? Of zien wat ze allemaal hebben? Klik hier om op hun website te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *