Gratis FODMAP dieet testen?

Prikkelbare Darm Syndroom en niets helpt tegen je klachten? 

cropped-fodmap-header.jpg

Heb jij al langer last van je darmen? Obstipatie of juist diarree, krampen of veel lucht in je darmen? Zou je nu wel eens echt willen weten waar die klachten van komen? Welke producten je niet na- of bij elkaar zou moeten eten zodat je in de buurt van een toilet je de avond moet doorbrengen?

Caroline van der Leeuw gaat op 1 november starten met het gratis online programma van 6 weken over het FODMAP dieet. Heb jij Prikkelbare Darm Syndroom en zou jij het dieet wel gratis willen volgen? Schrijf je snel in, alleen de eerste 50 kanidaten kunnen meedoen met het gratis programma!

<De eerste 50 deelnemers zijn gevonden!>

Dank voor je interesse, maar voor het onderzoek van Caroline hebben we voldoende kandidaten. We gaan aan de hand van de resultaten van het onderzoek van Caroline online begeleiding bieden voor mensen die graag het FODMAP dieet willen gaan doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ————->>>>>
en wij zorgen dat je als eerste hoort wanneer de online begeleiding gaat starten.  

Wanneer ben je geschikt om mee te doen met het online programma FODMAP dieet:

– je mag, buiten PDS, geen andere ziektes hebben die het dieet kunnen beïnvloeden;
– tijdens het dieet mag je geen voedingssupplementen gebruiken;
– tijdens en na het dieet wordt regelmatig terugkoppeling gevraagd;
– je mag nog niet zijn begonnen aan het FODMAP dieet.

Voldoe je – of kun je voldoen aan deze voorwaarden? Meld je dan nu aan en wie weet behoor jij wel tot de gelukkige 50 mensen die gratis begeleid worden!

Wie verzorgt de begeleiding?

Caroline is aan haar laatste jaar bezig op de Haagse Hogeschool, voeding en diëtetiek en is bijna afgestudeerd diëtist. Ze wordt begeleid door Sigrid van de Marel, diëtist in Katwijk, en Marloes Collins van AllergiePlatform.nl.