Glutenvrije & FODMAP-arme Wentelteefjes

Oef, wat lekker op zijn tijd, wentelteefjes! Mijn oma maakte ze vroeger altijd voor me en nu hebben mijn dochters het ook ontdekt. Helemaal niet erg, het ruikt en smaakt zo lekker!

Wat heb je nodig?

1 ei, losgeklopt
50 ml plantaardige melkvervanger
1 eetlepel kaneel
1 eetlepel suiker
2 glutenvrije boterhammen, Schär Meisterbacker Classic
olie om in te bakken

Hoe maak je het klaar?

Klop het ei, de melkvervanger, kaneel en de suiker los met een vork. Leg de boterhammen in het mengsel en laat het even intrekken.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin.
Eet ze direct als ze uit de pan komen, dan zijn ze het lekkerst!

Schär heeft meer FODMAP-arm gecertificeerde producten, zie hun website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *