Online begeleiding bij het dieet

Heb jij prikkelbare darm syndroom of andere darmklachten en zou je wel eens willen onderzoeken of het laag FODMAP dieet wat voor jou is? Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar hoe weet je nu zeker dat je geen foutjes maakt?

We hebben de afgelopen maanden al heel veel mensen begeleid, de online begeleiding is zeer succesvol gebleken. We denken erover deze begeleiding vanaf januari uit te breiden en als cursus te gaan aanbieden met onder andere:

 • wekelijkse informatie
 • boodschappenlijstjes
 • weekmenu’s
 • recepten
 • tips & trucs

Het voordeel van het online programma is dat je alles thuis gestuurd krijgt. Je hoeft de deur niet uit om advies te krijgen. Je kunt online inloggen en direct alle informatie inzien en starten met het dieet op de manier die jou het beste uitkomt. We zijn benieuwd of jij hier interesse in hebt? Laat een bericht achter onder dit artikel of stuur ons een e-mail. 

10 gedachten over “Online begeleiding bij het dieet”

 1. Ik zou hier heel graag aan mee willen doen. Ik probeer op dit moment van alles en mijn buikklachten zijn al iets minder maar toch zijn er dagen dat ik ontzettend veel last heb.

  1. Ha Anita,
   Het onderzoek is al in volle gang, de inschrijving daarvoor is helaas al gesloten.
   We zitten er wel over te denken de online begeleiding aan te gaan bieden als cursus. Afhankelijk of daar vraag naar is… 🙂
   gr Marloes

   1. ik ben geïnteresseerd in de begeleiding, ben nu een week bezig met het fodmap dieet en gaat al beter maar soms toch dagen dat ik nog last heb

 2. Afhankelijk van de prijs van de begeleiding heb ik hier wel interesse in.
  Buiten dat: ik zou in januari willen starten met het dieet, maar in ben begin februari een week op wintersport. In die week is een dergelijk dieet geen optie. Is het dan wel verstandig om te starten in januari, of is het effect weg als er een ‘stopweek’ tussendoor komt?

 3. Een online cursus lijkt me erg fijn ter ondersteuning van het dieet. Ik ben zelf al begonnen, en merk wel verbetering, maar heb toch nog regelmatig last van klachten. Ik kan dus wel wat hulp gebruiken. Wel vroeg ik me af wat de kosten zullen zijn voor het volgen van deze cursus?
  Gr Sanne

 4. hallo. mijn diëtiste had aangeraden om het fodmap dieet te volgen. maar ik zie er erg tegen op. we hebben het financieel niet breed en spelt brood en dergelijke zijn toch stuk duurder. ik zou me wel willen aanmelden want aan tips heb ik altijd wat, maar ben ook erg geïnteresseerd in de recepten.
  kost het geld om hier aan mee te doen?

  mvg, Naomi

  1. Beste Naomi,

   Wat je wellicht kunt doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief: https://fodmap-dieet.nl/gratis-download/ die is gratis. Op Pinterest kan je veel recepten vinden voor het dieet, wellicht dat je daar al een stukje mee geholpen bent? Ook op onze Facebook pagina delen we graag tips: https://www.facebook.com/fodmaps
   Aan onze online begeleiding zijn kosten verbonden, net zoals begeleiding van een diëtist. Je kunt de factuur wel indienen bij je zorgverzekeraar, wellicht wordt er een deel vergoedt.
   Groeten en succes!
   Marloes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *