Pasta salade met gerookte kip en rauwkost - FODMAP dieet

Pasta salade met gerookte kip en rauwkost

Pasta salade met gerookte kip en rauwkost (2 personen)
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten
100 gram ongekookte glutenvrije pasta
Zout
100 gram gerookte kipfilet
1 rode paprika
½ komkommer
20 zwarte olijven
Bakje cherrytomaatjes
100 gram geraspte wortelen
2 lente-uien (alleen het groene deel)
Peper
Eventueel olijfolie

Bereidingswijze
1. Kook de pasta zoals op de verpakking staat met zout.
2. Snijd de gerookte kip, de paprika en de komkommer in reepjes. Doe dit in een kom.
3. Halveer de tomaten en de olijven en voeg toe. Strooi hier de geraspte wortel doorheen.
4. Snijd het groene deel van de lente ui in kleine ringetjes en bewaar voor de garnering.
5. Giet de pasta af en laat even afkoelen onder de koude kraan.
6. Voeg de pasta toe aan de kom en voeg hier wat peper naar smaak aan toe.
7. Meng het geheel door elkaar en voeg eventueel wat olie toe voor smaak.
8. Garneer de salade met de lente-ui.

Tip: Handige salade om mee te nemen!

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *