Rijstpannenkoekjes met kokos en kiwi

Rijstpannenkoekjes met kokos en kiwi (4 personen)
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten
75 g tarwevrij bloem
½ tl wijnsteenzuur
1 ei
250 ml lactosevrije melk
75 g gekookte witte rijst (ongeveer 40 gr. ongekookt)
25 g geraspte kokos
2 kiwi’s, in stukjes
2 el kokosolie (of andere toegestane olie)

Bereidingswijze
1. Doe het bakmeel, wijnsteenzuur en het ei in een kom en voeg roerend met een garde de lactosevrije melk toe. Als het een glad papje is, voeg dan de rijst, koks en de kiwi toe.
2. Pak een grote koekenpan en verhit een ½ eetlepel olie. Schep met een juslepel 3 schepjes beslag voor 3 pannenkoeken in de pan.
3. Bak de pannenkoeken ongeveer 1 minuut op middelhoog vuur en draai ze om. Herhaal dit tot je beslag op is.

Heerlijk als ontbijt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *