FODMAP op de Gezondheidsbeurs

Logo_2014Kom je ook naar de gezondheidsbeurs op 24, 25 en 26 januari 2014 in de Jaarbeurs Utrecht?

De Nationale Gezondheidsbeurs is dé grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl!

Elke dag geven wij een lezing over FODMAP dieet, we starten om 10.30u dus je moet er op tijd zijn! Je bent natuurlijk de rest van de dag ook van harte welkom op onze stand: E31.

Met vijf vernieuwde thema’s is het aanbod dit jaar nog uitgebreider dan eerdere edities. Deze thema’s, Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur en Body & Mind, zullen uitgebreid aan bod komen in hiervoor speciaal ingerichte paviljoens. De Nationale Gezondheidsbeurs trekt mensen die een dagje gezond uit willen zijn!

De reguliere entreeprijs is €12,50 per persoon, maar wij mogen €5,- korting aanbieden. Ga snel naar de online kaartverkoop op denationalegezondheidsbeurs.nl en bestel kaarten met de actiecode ALLERGIE.

De Nationale Gezondheidsbeurs

Wil je gratis kaarten winnen?

We geven er maar liefst 5 x 2 weg! Laat dan hieronder een bericht achter waarom jij die moet krijgen!

De winnaars zijn bekend, van harte! De winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen en de kaarten zijn onderweg.

15 gedachten over “FODMAP op de Gezondheidsbeurs”

 1. coby van grootveld

  hallo. zou graag in aanmerking komen voor de gratis toegangs kaartjes.
  hashimoto met bijnieruitputting en leaky gut natuurlijkgenezen zonder hulp van mijn huisarts is een eenzame weg. temeer omdat ik slechts 3 maanden in nederland woon .in griekenland kan ik verder niemand vragen.hoop hier op de beurs de antwoorden te vinden op mijn vragen.

 2. Het zou voor mij nu op het juiste moment komen. Ik heb een spastische darm en heb voedsel allergieën waardoor ook weer huidproblemen. Momenteel zijn de allergie onderzoeken bezig, dus deze lezingen zouden precies op t juiste moment komen.

 3. Ik wil als dietist graag het verschil leren kennen tussen de mijn “reguliere “dieetvoorschriften en het FODMAP dieet. Dit omdat ik in 85% van de gevallen ook zeer succesvol resultaten bereik. Wat zijn de criteria voor het voorschrijven van het FODMAP t.o.v het reguliere dieetprogramma > Binnen de regulire aanpak heb ik ook oog voor stress, persoonlijkheidskenmerken ( perfectionisme) , aanleren van aandacht voor persoonlijke zorg en ontspanning .

 4. Voor mij is na 51 jaar buikpijn, opgeblazen buik etc. eindelijk een eind gekomen. Het fodmapdieet is voor mij een wonder die plotseling op mijn pad is gekomen dankzij een goede dietiste. Ik had me er al bij neergelegd dat ik “opgeblazen” en met pijn oud moest worden….. Maar nee! Er is gewoon een oplossing!

 5. Vorige week met de cursus begonnen, ik zou graag in aanmerking willen komen voor de gratis kaarten, dan kan ik mijn vrouw meenemen en haar ook wat meer kunnen laten zien van het hele Fodmap dieet.

 6. Graag zou ik meer informatie willen met betrekking tot voeding en allergien en darmproblemen. Zoda ik dit kan toepassen in mijn eigen leven. Sinds een jaar een spastische darm, voedselintolerant en al mij leven lang last van allergien enzo. Het FODMAP dieet spreekt mij ook erg aan

 7. Ik zou graag de toegangskaarten winnen. In mijn gezin van 5 personen hebben we alle 5 diverse allergieen. En natuurlijk alle 5 anders. Zelf ben ik al lang op zoek naar de juiste weg in voedselland. Ik hoop op de beurs weer een stap verder te komen.

 8. Ik zou graag kaartjes willen winnen om zodoende een bezoek te brengen aan de Gezondheidsbeurs
  en dan meer info te krijgen over het FODMAP dieet, wat ik nu al vier weken volg en waarvan ik wel wat verbetering voel, maar de klachten zijn zeker nog niet over. Ik word begeleid door een diëtiste van UZLeuven
  waar onderzoek gedaan wordt i.v.m. het dieet. Ik heb gezien dat er verschillen zijn in produkten die in Nederland en België gegeten mogen worden. De Nederlandse die ik via jullie site heb ontvangen heb ik 2 weken zonder resultaat gevolgd; de Belgische gaven vanaf 2 weken wel wat verbetering!

 9. Ik zou graag de gratis kaartjes willen winnen omdat ik sinds november erg ziek ben geworden. Ik ben met spoed opgenomen en ik ben 10kg afgevallen. Ze dachten aan iets ernstigs, maar ‘gelukkig’ komt alleen PDS eruit. Nu is het zoeken naar de juiste voeding middels het FODMAP-dieet en weer aan te sterken om weer te kunnen werken en leuke dingen te kunnen doen. Door naar de beurs te gaan hoop ik meer ideeën en tips te krijgen om me gauw weer beter te voelen.

 10. Geen idee waarom ik de kaarten MOET krijgen. Nou vooruit, misschien omdat ik afhankelijk ben van een nederige uitkering (langdurig werkloos) en dus niet zoveel te besteden heb. Ik wil ze in ieder geval graag winnen omdat ik graag op de hoogte ben en blijf rondom alle ontwikkelingen op gezondheidsgebied. Voor mezelf, maar ook voor anderen. Ik fungeer el een beetje als vraagbaak in mijn omgeving. Je zou me toch wel een gezondheidsfreak kunnen noemen.

 11. Ik zou graag 2 kaarten winnen, mijn zoon van 17 heeft zijn hele leven al darmproblemen, sinds 1.5 jaar bekend dat het pds is, nu sinds ruim een half jaar volgt hij heel serieus het fodmap dieeet, het gaat heel goed met zijn buik! Maar lees op jullie site toch wel andere dingen over het dieeet dan dat ons aangereikt is. Zou het graag uit willen diepen.

 12. Zou graag kaartjes willen winnen. Heb een vriendin met erg gevoelige darmen. Dit beheerst haar dagelijkse bezigheden. Hier op de beurs zal er vast veel info over zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *