Een jaar gratis Quaker Oats Express Protein winnen?

Op zoek naar een ontbijt met wat extra eiwitten om langer ‘vol’ te zitten? Wellicht zijn deze zakjes van Quaker iets voor je? Super eenvoudig klaar te maken omdat het al per portie verpakt is! Ik adviseer het zakje in een kommetje of beker te zetten voor je er melk of water bij giet zodat het geen kliederboel wordt. Dat gebeurde natuurlijk de eerste keer bij mij, dus ik waarschuw je alvast 🙂

Voeg je favoriete lactosevrije melk(vervanger) of water tot de rand toe. Zet je beker of kom in de magnetron en zet hem 2.5 minuut aan op 800W. Je kunt natuurlijk ook een pan gebruiken, verhit dan eerst het vocht (190 ml) en voeg de oats toe, laat het 2,5 minuut zachtjes koken. Even doorroeren en genieten maar. Een zakje bevat 8,3 gram eiwit, dus een top begin van de dag!

Wist je dat eiwitten voor een verzadigd gevoel zorgen? Dit betekent een actief begin van je dag en minder snacktrek in de loop van de ochtend!

De oats zijn prima geschikt voor het FODMAP arm dieet, ze zijn niet gegarandeerd glutenvrij, maar dat hoeft gelukkig ook niet. Als je coeliakie hebt met dit natuurlijk wel, dan zijn ze niet geschikt. Ook het soja-eiwit wat erin zit kan prima tijdens het dieet.
Lekker te combineren met wat aardbeien of frambozen!

Winactie Quaker Oats Express Protein

Wil je ook wel een jaarvoorraad van deze oats winnen? Vul dan hier de enquete in en wie weet win jij wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *