FODMAP arm paneermeel - zo gemaakt!

FODMAP arm paneermeel

Ook een leuk gerecht gevonden en dan staat erbij: rol het door paneermeel? En wat dan, als je FODMAP arm eet… Dan kan je op zoek gaan, maar veel makkelijker: maak het lekker zelf! Het mooie is, dat je het zo fijn kunt maken als je zelf wilt. Ik hou ervan als het nog een beetje ‘bite’ heeft, dus niet dat dunne gruis, maar als jij daar wel van bent… dan kan dat ook!

Dit heb je nodig:

  • 2 glutenvrije boterhammen, ik gebruikte Schär brood
  • een vijzel of staafmixer

Hoe maak je het?

Pak de boterhammen en rooster ze. Dat kan in een pan, de oven of in een broodrooster. Wat ook prima gaat is ze 1 minuut op vol vermogen in de magnetron leggen. Snijd de kostjes af als je echt van het fijne spul houdt. Scheur de boterhammen in stukjes en stop ze in de mixer of vijzel en maal net zo lang tot het fijn genoeg is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *